Over Ons

Gemak en eenvoud. Dat is wat oprichter Jeroen van Hell verzorgt bij DirectVerzenden. Door de ruime ervaring in de logistieke sector, is hij in staat om jou deskundig te helpen bij jouw toekomstige transporten. Deze deskundigheid is afkomstig van jarenlange werkzaamheden binnen de eerdergenoemde logistieke sector. Jeroen is actief geweest in zowel binnen- en buitendienst bij verschillende transportaanbieders in Nederland. De combinatie maakt dat hij zeer deskundig is en weet hoe lastig het is voor kleinere bedrijven om transport te regelen. Vanuit dat perspectief is DirectVerzenden ontstaan; het eenvoudig en transparant maken van transport voor deze bedrijven. 

Missie

DirectVerzenden is een expediteur, waar de waarden transparantie en eenvoud centraal staan. DirectVerzenden wil het voor haar klanten mogelijk maken om transport eenvoudig en snel te kunnen regelen. Dit doet de expediteur door alle transportvormen te bundelen zodat er nog maar één contactpersoon nodig is om alle transporten te regelen. Eenvoudig en snel dus. Door deze transporten te bundelen streeft DirectVerzenden naar de scherpste tarieven voor elk type zending. Hierdoor besparen de klanten van DirectVerzenden kosten én tijd. De flexibele aanpak zorgt ervoor dat transport gemakkelijker dan ooit tevoren wordt. Alle transporten gemakkelijk, snel en DirectVerzenden.

 

 

 

Wat zijn de voordelen?

  • check Overzichtelijk
  • check Gemakkelijk
  • check Flexibel
  • check Geen volumeverplichtingen
  • check Tijd- en kostenbesparend

FAQ

In een reguliere vrachtwagen passen 33 europallets.

Op het moment dat je zending met zichtbare schade aan de buitenkant is afgeleverd, zal je dit meteen moeten aangeven bij de chauffeur die jouw zending afgeeft. Mocht er interne schade bij de zending worden geconstateerd, meld dit dan zo snel mogelijk met foto's en een begeleidend stuk tekst aan info@directverzenden.nl.

Bij verlies van een zending dien je ook zo snel mogelijk contact op te nemen via info@directverzenden.nl.

Jouw zending is niet automatisch verzekerd. Wij bieden wel de optie om de verzending te verzekeren. Als je hier interesse in hebt, kun je dit aangeven bij het inplannen van het transport.

Wanneer je bij ons transport regelt, zit je niet meteen gebonden aan een contract. Je kunt dus met een gerust hart jouw transport bij ons regelen zonder meteen ergens aan vast te zitten.

DirectVerzenden is telefonisch, per mail, via Facebook en via LinkedIn bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 18:00. Je kunt uiteraard de hele dag door orders plaatsen via de website.

Staat je vraag er niet bij?
Neem gerust contact op.

Stel een vraag