Services

Ben jij ook weleens tegen moeilijkheden aangelopen bij het versturen van een zending? Kost het je veel te veel tijd om transporten te regelen? Of heb je geen idee waar je moet beginnen? Dat is vanaf nu verleden tijd!

Via DirectVerzenden kun je gemakkelijk en snel al jouw zendingen inplannen. Of dit nu gaat om een simpele envelop of om een grote luchtvrachtzending, met onze transportpartners en hun wereldwijde netwerk kunnen wij bijna overal leveren én afhalen. Samen met jou bekijken we wat de beste mogelijkheid is voor jouw zending.

Transport nodig? Stuur dan een mail naar info@directverzenden.nl

Onze verzendmogelijkheden zijn:

Koerier

Bij de koerier verzendmogelijkheid worden alle directe en speciale ritten aangeboden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld koerierszendingen of onboard koeriers. Neem snel contact op om te kijken wat DirectVerzenden voor jouw zending kan betekenen.

Zending plaatsen

Pakketten

Bij DirectVerzenden hebben wij een ruim aanbod van pakketvervoerders met nationale en internationale zendingen.

Zending plaatsen

Pallettransport

Voor het Europese pallettransport hebben we een groot aanbod van transporteurs. Voor alle zendingen, nationaal en internationaal, hebben wij de juiste partners klaar staan. Of het nou om één pallet gaat of om een volle vrachtwagen, wij helpen met het juiste aanbod.

Zending plaatsen

Lucht- en zeevracht

DirectVerzenden werkt samen met haar partners om jouw lucht- of zeevrachtzending te verzorgen. Vraag snel, vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Zending plaatsen